Filosofie

Wij vinden ondernemen al 25 jaar het mooiste dat er is. De vrijheid, de onafhankelijkheid, de verantwoordelijkheid. Het is een levensstijl, niet gebonden aan kantooruren, niet gebonden aan grenzen. Dat is soms moeilijk uit te leggen aan je naasten, je medewerkers en aan je vrienden. Wij zouden het ondernemerschap voor geen goud willen missen en jij waarschijnlijk ook niet.

Ondernemen is niet altijd alleen maar leuk. Een onderneming bouwen kost veel tijd, denkwerk, energie en geld. Tegenslagen horen erbij.

Banken lenen je niet zomaar geld, zij willen veelal meer zekerheden. Kan ik mijzelf een beetje dividend uitkeren of moet ik toch maar die nieuwe bestelauto aanschaffen? Scale-up. In welke fase zit ik? Kan of wil ik dat wel alleen? Neemt mijn MT nu daadwerkelijk werk uit mijn handen? Hoe leg ik thuis uit dat ik weer laat thuis kom?

Allemaal overwegingen en beslissingen die jij moet nemen, tenminste, als dat nog kan. Misschien is je bedrijf daar al te groot voor geworden. Hoe kom je daarachter? Het is veel, het is divers, leuk en soms ook pittig maar daarom ben je ondernemer geworden.

Onze ervaring is dat ondernemers zich regelmatig eenzaam voelen in hun werk en denkwereld. Dat het wel fijn zou zijn om op vaste momenten te kunnen sparren met iemand die weet wat je meemaakt. Maar met gepaste afstand om objectief te kunnen coachen en waar nodig te adviseren.

De eigenaar en oprichter van House of Answers is Danny van Soelen. In ruim 25 jaar heeft alle pieken en dalen van het ondernemerschap meegemaakt. Danny stelt zijn ervaring en expertise ter beschikking om ondernemers en beslissers verder te helpen. Hij doet dat niet alleen: House of Answers heeft een groot en ervaren team met top ondernemers en managers uit het bedrijfsleven en de topsport die je kunnen meenemen op reis naar nog beter ondernemerschap, naar nog beter mens zijn.

Koffie drinken?

Steeds meer leiders werken samen met een coach.
Meer weten. Bel 06 – 53252395