Curriculum Vitae

De oprichter en eigenaar van House of Answers is Danny van Soelen, hij is je eerste aanspreekpunt. In ruim 25 jaar ondernemerschap heeft Danny ondernemingen in de marketing, media, uitgeverij en evenementen opgebouwd.  Als ondernemer gepokt en gemazeld, Danny heeft beide kanten van de medaille gezien en gevoeld, succes gehad en pijn geleden.

Vanuit zijn toenmalige werkzaamheden is de passie voor coaching gegroeid. Danny heeft zelf ook aan de andere kant van de tafel gezeten en weet hoe waardevol coaching kan zijn. Danny is gaan studeren tijdens zijn werk, gedreven door passie en honger naar een nog beter en gebalanceerder bestaan. Hij denkt als een topsporter, is competitief, creatief en heeft passie voor mensen en resultaat. Danny volbracht de opleiding tot coach aan het Ondernemersinstituut NH. Zijn Master in Coaching behaalde hij in 2015 aan het Cruijff Institute.  Met het recent behalen van zijn certificering tot Engage and Grow expert (teams) en ‘Stakeholder Centered Coach’ (één-op-één), was de cirkel rond. Tenminste voor nu. Danny stopt niet met ontwikkelen.

House of Answers werkt of heeft gewerkt voor ondernemers, teams en executives in de volgende segmenten: retail, bouw, automatisering, makelaardij, electronica, overheid, banken, winkelcentra, entertainment, sportbonden, notariaat, ondernemersorganisaties, start-ups en supermarkten. Danny en het team van House of Answers zijn divers, ervaren, hongerig en klaar voor jou en jouw bedrijf.

Koffie drinken?

Gegarandeerde en meetbare vooruitgang boeken met uw team en bedrijf?
Bel. 06 – 53252395