De jaarlijkse strategiesessie. Doe u dat eigenlijk wel? Komt het niet echt van de grond? Want we hebben het al zo druk!

Iedere ondernemer zou eigenlijk verplicht moeten zijn een jaarlijks plan,  strategie, een visie op te schrijven. Nee, niet alleen een begroting. Nee, een kijk op de onderneming, op uw markt, uw markt vandaag, maar met name ook uw kijk op uw markt van morgen.

De huidige wereld, dus ook die van u en ons als ondernemer, gaat zo snel dat het niet bij te houden is. Als uw zoon nu start met een hogeschool in techniek is de helft van hetgeen hij heeft geleerd bij zijn afstuderen al niet meer van toepassing. Een 24-jarige van nu heeft tegen de tijd dat hij/zij 35 jaar oud is 12 verschillende beroepen gehad. En onze kinderen gaan nu naar school en worden opgeleid voor banen die nu nog niet bestaan.

Dus zeker dat het van belang, nee noodzaak, is dat u regelmatig en inhoudelijk kijkt naar de plek en status van uw onderneming en de markt waarin u zich begeeft.

House of Answers kan u assisteren bij het eens geheel anders plannen en inrichten van een strategie sessie.  Wij hanteren verschillende methoden en theorieën die u en uw onderneming verder kunnen helpen. Wij begrijpen ook dat dit tijd en energie kost. En dat u het nu druk heeft. Maar wees u bewust dat de markt razendsnel gaat en dat u voorbereid moet zijn op de zaken die komen gaan. Dus investeer in uzelf, in uw mensen en in uw onderneming.