Ondernemers en beslissers zitten in de basis niet te wachten op coaching of begeleiding op wat voor wijze dan ook. Nee, zij willen resultaat.

Met deze gedachte en vertrekpunt in het achterhoofd zijn de aanpak en methoden van ons bedrijf onderscheidend. Met 25 jaar ervaring als ondernemer waarvan de laatste drie jaar als consultant en coach weten wij bij House of Answers als geen ander waar het om gaat. Succesvolle professionals nog succesvoller maken!

En dat kan. Meetbaar. Gegarandeerd.

Ondernemer is het ook het mooiste dat er is. De vrijheid, de onafhankelijkheid, je eigen agenda bepalen, de verantwoordelijkheid. Het is ook een keuze, een stijl van leven. Vaak ook lastig uit te leggen aan je naasten, aan je medewerkers, aan je vrienden. Het is ook niet altijd even leuk. Een onderneming of organisatie bouwen kost tijd, energie, denkwerk, geld. Ups and downs zijn aan de orde van de dag. Veelal zaken en overwegingen die u alleen moet doen en doorgaan. Tuurlijk, uw MT of medewerkers geven aan mee te denken, maar het is toch anders. Het is uw tijd, energie en poen.

Onze ervaring is dat beslissers zich vaak alleen in hun werk en denkwereld voelen. Dat het wel fijn zou zijn om op vaste momenten te kunnen sparren met iemand die echt weet wat u meemaakt en voelt. Maar die ook gepast afstand houdt en weet wanneer te coachen en te adviseren.

De eigenaar van House of Answers, Danny van Soelen, heeft  als ondernemer beide kanten van de medaille meegemaakt. Successen en pijn. Dit opgeteld met de verschillende studies en methoden die hij zich de afgelopen jaren heeft eigen gemaakt, is hij wellichte de ideale sparringpartner voor u, uw MT of team.

Meer weten over de verschillende methoden? Over meetbare resultaten en garanties. Over hoe nog succesvoller te worden? Bel eens voor een kennismaking.